Za stolom ljubavi i pomirenja udž. 3.roš

Za stolom ljubavi i pomirenja udž. 3.roš - autorski tim | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
autorski tim
DIMENZIJA
3,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Za stolom ljubavi i pomirenja udž. 3.roš.pdf
ISBN
7527942093351

OPIS

Udžbenik za katolički vjeronauk trećega razreda osnovne škole Dragi učenici, pred vama, učenicima trećega razreda, nalazi se knjiga s naslovom Za stolom ljubavi i pomirenja. Čudan je to stol koji želimo otkrivati: ne stol prebogat prekrasnim jelima i kolačima te raznim pićima, nego stol bogat ljubavlju i pomirenjem. Kakav je to stol? To je stol na kojem se susrećemo s Isusom Kristom u svetoj misi ili euharistiji i s kojim se pomirujemo u sakramentu pomirenja ili ispovijedi. Ova je godina, dragi učenici, u vašem životu posebna. Godina je to kada ćete u svojoj župnoj zajednici primiti svetu pričest i slaviti sakrament pomirenja. Na tom putu želi vas pratiti i ova knjiga. Zajedno, kao da sjedite za istim stolom, vi – uz ovu knjigu – učite o ljubavi i miru koji nam pruža Isus svojim riječima i životom. biskup Đuro Hranić, predsjednik Vijeća HBK za katehizaciju u Predgovoru

BR. NAZIV UDŽ BENIKA AUTOR(I) VRSTA IZDANJA CIJENA NAKLADNIK NOVO HRVATSKI JEZIK ZA UýENIKE S POSEBNIM OBRAZOVNIM POTREBAMA, 1.-4.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! "ZA STOLOM LJUBAVI I POMIRENJA" - Radna bilježnica za 3. razred O.Š.- Autori: Ante Pavlović & Ivica Pažin "Dragi učenici, pred vama, učenicima trećega razreda, nalazi se knjiga s naslovom "Za stolom ljubavi i pomirenja". Kao dodatak udžbeniku katoličkoga vjeronauka za 3.

POVEZANE KNJIGE