Afrika – misija na crnom kontinentu

Afrika – misija na crnom kontinentu - Aščić, Miro | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Aščić, Miro
DIMENZIJA
11,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Afrika – misija na crnom kontinentu.pdf
ISBN
8045796739060

OPIS

Otputovavši na poziv Hrvatskoga misijskog ureda u Kongo, Aščić nije samo bilježio nego je i živio svoju Afriku pokušavajući iz dana u dan uhvatiti to srce bijede, neizmjerna prirodnoga bogatstva i jednako toliko neizmjerne boli i patnje stanovnika.

Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama. Objavljena već na Hrvatskoj televiziji, putopisna kazivanja novinara i snimatelja Mire Aščića ukoričena su i u knjizi ... opis - afrika - misija na crnom kontinentu Otputovavši na poziv Hrvatskoga misijskog ureda u Kongo, Aščić nije samo bilježio nego je i živio svoju Afriku pokušavajući iz dana u dan uhvatiti to srce bijede, neizmjerna prirodnoga bogatstva i jednako toliko neizmjerne boli i patnje stanovnika. Afrika : misija na crnom kontinentu Tekstualna građa, tiskana .

rujna, u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar biti će predstavljena knjiga Mire Aščića 'Afrika - misija na crnom kontinentu'. Riječ je o putopisu iz 6 afričkih zemalja, u kojima se opisuju suživot hrvatskih misionara i lokalnog stanovništva, kao i ratovi, život stanovništva, siromaštvo i dr. AFRIČKA unija (AU) osniva fond za financiranje gradnje prijeko potrebnih cesta, željeznica i elektrana, objavio je visoki dužnosnik, naglašavajući da je infrastruktura ključna za uspostavu afričke zone slobodne trgovine. Zeleni grad postavlja nove kontejnere za odjeću.

POVEZANE KNJIGE