Marketing zla

Marketing zla - Kupelian, David | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kupelian, David
DIMENZIJA
6,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Marketing zla.pdf
ISBN
7985460132548

OPIS

OTKRIJTE TKO SU AMERIČKI PRODAVAČI ZLA KOJI NAM LAŽ PRODAJU UMOTANU U UKRASAN, NAMIRISAN PAPIR KAO POKLON VELIKE VRIJEDNOSTI. Kako se gigantske korporacije zabavne industrije služe svim moćnim psihološkim sredstvima modernog marketinga i manipulacije da potaknu našu djecu ne samo da odmah kupuju proizvode koji se pojave na tržištu nego i da se prometnu u buntovnike protiv moralnih vrijednosti. Kako je prijetvorni znanstvenik, naširoko cijenjen kao otac seksualne revolucije, raskrinkan kao seksualni psihopat koji je poticao pedofiliju. Kako Američka udruga za građanske slobode i druge organizacije u namjeri da onemoguće bilo kakvo spominjanje Boga na javnim mjestima zapravo iznose opasnu i dokazivo lažnu zakonsku teoriju o razdvajanju Crkve od države. Kako su se državni mediji podčinili marketinškom planu za promoviranje gay prava koji su kreirali profesionalni marketinški stručnjaci obrazovani na Harvardu. Kako nas je lobi za pravo na pobačaj prevario lukavom kampanjom službi za odnose s javnošću na temelju laži i groznih izmišljotina koje se i dan-danas još uvijek prihvaćaju kao činjenice. Kako su prodavači zla izigrali američke Crkve i njihovu prirodnu, vodeću ulogu u društvu – i kako one moraju ponovno zadobiti tu ulogu.

u 13:42 Po poticaju Duha, meditativno, polako možete imenovati svaki dio tijela, duše i duha ili pak bolest i smetnje koje imate, a koje želite da Gospodin ozdravi Marketing ; Dobra i zła reklama Fot. Shutterstock .

Our corporate practice covers a wide spectrum of sub-areas and activities both domestically and internationally. We advise clients on all corporate issues including 1- incorporation, 2- commencement, 3- initial public offering (IPO), 4- corporate governance, 5- directors' liability, 6- securitization, 7- Corporate Finance, 8- Stock Exchange Listing, 9- re-structuring, re ... Odricanje odgovornosti Proizvode koje možete kupiti u poslovnoj jedinici "Zla Shtek" kao i preko online prodavnice www.zla-zla.com koje posluju u okviru firme DIM 011 d.o.o.

POVEZANE KNJIGE