Najljepši muzeji svijeta

Najljepši muzeji svijeta - Camin, Giulia | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Camin, Giulia
DIMENZIJA
11,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepši muzeji svijeta.pdf
ISBN
8095114066498

OPIS

Svjetski muzeji su svevremenske metafore ljudske žeđi za znanjem. Cilj im je osvjetliti područja u kojima kultura i znanje mogu postati moćni i demokratski instrumenti obogaćivanja zajednice i pojedinca: to su teme knjige NAJLJEPŠI MUZEJI SVIJETA – izuzetnog vodiča koji nam pokazuje što se stoljećima radi u cijelom svijetu, s namjerom kreiranja pristupa znanju i divljenju najljepšim kulturološkim krea-cijama čovječanstva. Bogati izbor muzeja u ovoj knjizi uključuje najvažnije svjetske muzeje kako na Zapadu tako i na Istoku, koji posjeduju zbirke najraznovrsnijih djela. Uključeni su poznati muzeji kao oltari i muzeji kasnog 18. st. kao Dvorane čuda. Također su obuhvaćeni i arheološki muzeji – čuvari vrijednog sjećanja i znanja drevnih civilizacija – umjetnički muzeji, i specijalizirani muzeji arhitekture, etnografije i antropologije, nastali da sačuvaju za buduće generacije nestale ili ugrožene civilizacije i kulture. Uključeni su i prirodoslovni muzeji, koji nam daju uvid u nastanak i evoluciju ljudi, životinja i biljaka, kao i tematski muzeji koji prate struje i mreže mišljenja u posebnim granama znanja.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Cilj im je osvjetliti područja u kojima kultura i znanje mogu postati moćni i demokratski instrumenti obogaćivanja zajednice i pojedinca: to su teme knjige NAJLJEPŠI MUZEJI SVIJETA - izuzetnog vodiča koji nam pokazuje što se stoljećima radi u cijelom svijetu, s namjerom kreiranja pristupa znanju i divljenju ... Najljepši muzeji svijeta Svjetski muzeji su svevremenske metafore ljudske žeđi za znanjem. Cilj im je osvjetliti područja u kojima kultura i znanj Najljepši Muzeji Svijeta: Biblioteka: Naklada Uliks: Opis proizvoda.

POVEZANE KNJIGE