Moć uvjeravanja

Moć uvjeravanja - Borg, James | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borg, James
DIMENZIJA
7,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć uvjeravanja.pdf
ISBN
3357364500787

OPIS

Jeste li se ikada zapitali kako možete pridobiti ljude da čine sve što želite i kad god to poželite? Svi mi poznajemo ljude koji su nevjerojatno uvjerljivi. Uz šarm bez truda, na neki način uvijek iznova uspijevaju osvojiti naše povjerenje, zanimanje i podršku. Je li to urođeni dar? Je li sve to obmana? Ne, to je umijeće uvjeravanja koje i vi možete naučiti. Na temelju godina analiziranja ponašanja i mentalnih sklopova najuvjerljivijih ljudi, knjiga Moć uvjeravanja vam donosi čarobnu formulu za svladavanje umijeća uvjeravanja – krajnjeg načina za postizanje uspjeha u radu i životu. Kao psiholog rada i savjetnik za poslovanje, James Borg se specijalizirao za područja vještina u međuljudskim odnosima, menadžmentu i razvoju poslovanja. Njegova karijera obuhvaća spektar oglašavanja, prodaje, marketinga i novinarstva. Također vodi radionice o moći uvjeravanja – kako razvijati vještinu pamćenja i ‘pozitivnu psihologiju’.

Je li to urođeni dar? javni nastup - moĆ uvjeravanja je set od 7 videa koji vas uČe kako da vaŠ javni nastup bude uspjeŠan. MOĆ UVJERAVANJA Korist za učesnika Predavači Raspored seinara Metodologija rada Svima koji žele postići veći uspjeh i ostvariti svoje poslovne i životne ciljeve moćnim tehnikama uvjeravanja, ojačati vlastito samopouzdanje i uticaj na druge, bilo da je riječ o pojedincima, organizacijama ili kompanijama. iljevi seinara Konferencija Moć uvjeravanja održat će se u Zagrebu, 18.

Kada još nisu u stanju govoriti djeca plaču kako bi privukla pozornost majke i dala joj do znanja da su gladna i da ih je potrebno nahraniti. Kako rastu tako rastu tako rastu i njihove želje pa načini uvjeravanja Knjiga Moć uvjeravanja govori o načinu razvijanja i primjene ovih vještina.

POVEZANE KNJIGE