Ljubavna priča

Ljubavna priča - Kempe Jenny | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kempe Jenny
DIMENZIJA
7,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavna priča.pdf
ISBN
9861111968389

OPIS

Knjižica na dar – priča o ljubavi.

Ispisao je i opjevao neke od najljepših ljubavnih stihova u regiji u moderno doba, no mnogi se pitaju bi li bio toliko romantičan i pronicljiv da davne 1979. godine nije upoznao ljubav svog života - svoju Oliveru, od milja zvanu Olja. Ljubavna priča pobjednice Dore: 'Poznajemo se od treće godine, kasnije su nam se putevi razdvojili...' Splitska pjevačica Albina Grčić, nakon uspjeha na Dori s pjesmom "Tick-Tock" otkriva zašto već dvije godine ljubi nogometaša - kojeg poznaje odmalena - te po kome je dobila neobično ime. Četiri godine nakon vjenčanja, Zlatko je preuzeo Podravka Vegetu i inzistirao je na doseljavanju u Koprivnicu jer jedino tako, rekao je, može napraviti ozbiljan posao.

Nominiran za Oscara u čak sedam kategorija (uključujući onaj za najbolji film, glumca, glumicu i redatelja), osvojio je samo jedan - za najbolju glazbu Francisa Laija. Ljubavna priča para koji pratimo na našem programu u novoj emisiji Renovator će vas oduševiti. 13:00 24.01.2018 Vijesti.

POVEZANE KNJIGE