Kako s ljudima koji vas izluđuju

Kako s ljudima koji vas izluđuju - Hauck, Paul | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hauck, Paul
DIMENZIJA
8,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako s ljudima koji vas izluđuju.pdf
ISBN
4322493828853

OPIS

Dobrom dijelu nevolja s izluđivačima u svijetu pridonijelo je to što smo ih naučili da im opraštamo i zaboravimo. Izluđivači doaze iz svih društvenih slojeva. Svaki posao ima nemoguće šefove, nadređene i direktore. Oni jednostavno mogu živjeti u vašem susjedstvu. Ali, najgore mjesto gdje ih možete naći, je vlastiti dom. Izluđivači također mogu biti partneri, roditelji i djeca. Nalazimo ih u oba spola, svih godina, svih nivoa naobrazbe i svih društvenih klasa. Oni su svugdje. Ali nemojte nikada zaboraviti, s vremena na vrijeme, to ste vi i ja. To su ljudi koji su stekli određene navike kao mladi i to toliko temeljito, da im ih se sada vrlo teško promijeniti. Upravo je to razlog zbog kojeg ih češće nazivamo izluđivačima, nego ostale koji ne maltretiraju svoje bližnje iz navike. Oni su kruti, samodopadni i nije ih briga što drugi misle o njima. Nasilnici su jako zapaljivi. Oni ne vide jasnu razliku između onoga što žele, i onoga što im je potrebno. Za njih je nešto željeti, isto kao i trebati nešto. Još jedan dobar savjet za svakoga, ali pogotovo za nasilnike je, da trebaju razmisliti o posljedicama svoga ponašanja. Nasilnici imaju nizak nivo tolerancije, a to im je i najgori neprijatelj, zato što ih uopće ne zabrinjava njihovo ponašanje za koje će u konačnici platiti.

To može biti posebno zastrašujuće ako želite razgovarati s nekim koga ne poznajete. Paul Hauck: Kako s ljudima koji vas izluđuju. 26/02/2016 Akademija Art; KNJIGA; Dobrom dijelu nevolja s izluđivačima u svijetu pridonijelo je to što smo ih naučili da im opraštamo i zaboravimo.

Svaki posao ima nemoguće šefove, nadređene i direktore. Oni jednostavno... Sigurno poznajete neku osobu koja je prepuna životnog elana, uvijek je pozitivnog i vedrog duha i zbog toga joj se divite.

POVEZANE KNJIGE