Anatomski vodič za vježbe snage

Anatomski vodič za vježbe snage - Delavier, Frederic | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delavier, Frederic
DIMENZIJA
7,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Anatomski vodič za vježbe snage.pdf
ISBN
2193302886120

OPIS

Knjiga Anatomski vodič za vježbe snage izvrstan je slikovni prikaz anatomije velikog broja vježbi. Osvaja čitatelja već kod prve stranice jer je može čitati od početka, od kraja ili iz sredine, i jer odmah poželi izvoditi vježbu. Vježbe su podijeljene u skupine po regijama tijela. Slikovni prikaz vježbe s označenim mišićima omogućuje Vam da lako uočite koje mišiće vježba razvija i kako se pravilno izvodi. Najveća je vrijednost ove knjige u tome što vježba više nije samo obično ponavljanje zadane kretnje, već promišljen pokret u kojemu znanje o anatomiji vlastitoga tijela primjenjujete za njegovo izgrađivanje.

Objavljeno 21.02.2021. Za one koji se odluče za vježbe snage, usredotočite se na njih ili ih uključite u postojeći program obuke, ovaj priručnik će biti dobar pomagač. Na primjer, na zapadu je ova knjiga primila veliku nagradu na području sportske opreme i teorije treninga, a također je postala vrlo popularna među trenerima kao obrazovni alat za sportaše. Jer težina od 6 kg odgovara normi za ženski cross trening, a 9 kg za muški.

Barem dva puta tjedno bi u u rutinu valjalo uključiti vježbe snage uz postupno povećavanje težine, broja ponavljanja ili serija, dok je polagano, kontinuirano istezanje u trajanju od 10-30 sekundi preporučljivo izvoditi tri do sedam dana u tjednu. Takav poremećaj povećava mogućnost padova, prijeloma i drugih ozljeda. Zato treba vježbati, a u program je nužno uključiti vježbe snage kojima se povećava opća snaga i masa mišića.

POVEZANE KNJIGE