AMO T`AMO mediteranska crtanka

AMO T`AMO mediteranska crtanka - Doklestić, Borislav | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Doklestić, Borislav
DIMENZIJA
5,21 MB
NAZIV DATOTEKE
AMO T`AMO mediteranska crtanka.pdf
ISBN
9105685003628

OPIS

Knjiga u obliku grafičkog albuma sadrži skupinu crteža načinjenih po Mediteranu početkom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Na crtežima su zabilježena studijska putovanja mediteranskom obalom, od Jadrana preko Azurne obale do Portugala i Alžira. Uvod knjizi napisao je Predrag Matvejević u obliku zabilješki o mediteranskom podneblju. Knjiga je uređena je kao album crteža sa zapisima autora na marginama grafičkih listova. Strukturirana je prema geografskim odrednicama pojedinih mjesta.

Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Amo t amo: mediteranska crtanka B. Doklestić / P.

godine. Nastavak izraza crtežom Borislavu Doklestiću sugerira, uostalom, i Izložba amo t'amo 2 na izvjestan je način nastavak izložbe AMO T'AMO: crteži iz mediteranske crtanke (knjiga: "Amo t'amo.

POVEZANE KNJIGE