Kraj čovjeka

Kraj čovjeka - Fukuyama, Francis | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fukuyama, Francis
DIMENZIJA
7,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Kraj čovjeka.pdf
ISBN
9515166795442

OPIS

Kraj covjeka – naša poslijeljudska budućnostGodine 1989. Francis Fukuyama je objavio svoje proslavljeno djelo Kraj povijesti, predviđajući u njemu da je – zbog gubitka glavnih alternativa liberalnoj demokraciji – povijest kakvu poznamo došla svome kraju. Deset godina kasnije, on preinačuje svoje dokazivanje: nismo još dosegli kraj povijesti, kaže on, jer nismo još dosegli kraj znanosti. Dokazujući da najveće napretke možemo očekivati u biologiji, Fukuyama se pita kakve će posljedice primjene novih znanja imati na liberalnu demokraciju.

Gotal je najavio da će u predizbornoj kampanji aktivno razgovarati s Međimurkama i Međimurcima i iznijeti im svoje prijedloge za poboljšanje života u ... KRAJ - Interpretacijski centar Viktor Car Emin, koji će se nalaziti u mjestu Kraj u Općini Mošćenička Draga, sve je bliži realizaciji. Bit će to peta sastavnica Eko muzeja Mošćenička Draga (koju čine i interpretacijske kuće i muzeji u Brseču i Mošćenicama, »Kuća od mora« u Mošćeničkoj Dragi i Povijesno-mitska staza Trebišće), a kako saznajemo od Riccarda Staraja ... S čovjeka na čovjeka se prenosi tjelesnim tekućinama, a glavni simptomi su vrućica, povraćanje, krvarenje i dijareja.

Bit će to peta sastavnica Eko muzeja Mošćenička Draga (koju čine i interpretacijske kuće i muzeji u Brseču i Mošćenicama, »Kuća od mora« u Mošćeničkoj Dragi i Povijesno-mitska staza Trebišće), a kako saznajemo od Riccarda Staraja ... S čovjeka na čovjeka se prenosi tjelesnim tekućinama, a glavni simptomi su vrućica, povraćanje, krvarenje i dijareja. Nakon velike epidemije koja je od 2013.

POVEZANE KNJIGE