Prsten

Prsten - Quick, Amanda | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quick, Amanda
DIMENZIJA
7,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Prsten.pdf
ISBN
8080801631473

OPIS

Leo Drake, ludi redovnik iz Monkcresta, na zlu je glasu kao ekscentrik i pustinjak. Ali on je također i priznati stručnjak za antikvitete, a upravo zato je i Beatrice Poole potražila njegovu pomoć. Slobodoumna autorica strašnih romana, Beatrice, traži Afroditino zabranjeno prstenje, mitsko blago za koje sumnja da je odigralo ulogu u smrti njezina strica. Beatrice smatra da je Leo jednako fascinantan kao i neki od likova njezinih romana i uvjerena da je on jedini koji joj može pomoći. Ali, nakon što je u njezinu društvu proveo samo pet minuta Leo je siguran da u životu nije upoznao tako iritantnu ženu… i takvu koja ga može spasiti od dosade… Međutim, sklapanje saveza moglo bi se pokazati kao jedna od najvećih pogrešaka u nihovim životima. Jer u Londonu vreba zlikovac koji čeka da oni pronađu zabranjeno prstenje – odlučivši da će im dan kada ga pronađu biti posljednji na ovome svijetu…

Ovaj san također može značiti naklonost i obećanje od neke osobe koja će vam uskoro izjaviti da vas voli. Zlatarna Kletuš Telefon: +385 (0)48 813 954 E-mail: [email protected] Kontakt Newsletter Internet prodaja Uvjeti poslovanja Cijena dostave Rafinerija Kletuš Premaleni prsten može postati velika gnjavaža ako ga se ne ukloni na vrijeme. Naravno, postoje razni trikovi kojima se ljudi uspiju izvući iz ove situacije, poput korištenja maslaca ili maslinovog ulja, ali ovo što možete vidjeti ispod mnogo je jednostavnije i elegantnije.

Vezani članci Pokazala prsten i pokrenula glasine da se zaručila s ocem svog djeteta nakon što su ljubavi dali drugu šansu Snježana Mehun proslavila 50. rođendan pa se našla u ulozi modela: Objasnila zašto se odlučila na to ''Nemam riječi! Svaki prsten ima jedinstven dizajn, klasičan ili unikatan, da se zadovolji svačiji ukus i stil.

POVEZANE KNJIGE