Projektiranje automatskih montažnih sustava

Projektiranje automatskih montažnih sustava - Jerbić, Nikolić, Vranješ, Kunica | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jerbić, Nikolić, Vranješ, Kunica
DIMENZIJA
8,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektiranje automatskih montažnih sustava.pdf
ISBN
8223992690847

OPIS

Ovo djelo se odlikuje suvremenim pristupom projektiranju automatskih montažnih sustava u svjetlu razvoja novih tehnologija i njihovoj primjeni u industriji. Namijenjeno je studentima strojarstva, elektrotehnike i drugih tehničkih fakulteta, ali i inženjerima u praksi koji se bave područjem automatskih montažnih sustava i njihovom primjenom. prof. dr. sc. Branko Novaković Fakultet strojarstva i brodogradnje, Sveučilište u Zagrebu Značenje montaže ogleda se u činjenicama da operacije sklapanja iznose više od 1/3 radnog vremena, da više od 35 posto radnika u industrijskim zemljama radi na poslovima montaže, da montaža ima veliki udio (ponekad i više od 50 posto) u cijeni proizvoda, kao i da ima velik utjecaj na kvalitetu proizvoda. prof. dr. sc. Toma Udiljak Fakultet strojarstva i brodogradnje, Sveučilište u Zagrebu

Automatizacija pakiranja. Umjetna inteligencija.

Uređaji za pomicanje. Gomilanje izradaka ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Projektiranje automatskih montažnih sustava autora Jerbić, Nikolić, Vranješ, Kunica.

POVEZANE KNJIGE