Moja mama je okrugla kao kugla

Moja mama je okrugla kao kugla - Masaracchia, Regina | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Masaracchia, Regina
DIMENZIJA
7,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja mama je okrugla kao kugla.pdf
ISBN
9530764211077

OPIS

Paulovi i Sophieni roditelji objavljuju svojoj djeci veliku vijest: mama je trudna i uskoro će dobiti bebu! Sophie je još mala, ali šestogodišnji Paul ima puno pitanja, on želi točno znati što se to događa u maminom trbuhu. Čudna mu je i činjenica da mamin trbuh iz dana u dan postaje sve veći. Ova slikovnica će znatiželjnoj djeci, odgovoriti na brojna pitanja o trudnoći, i to na način prilagođen djeci, uz puno simpatičnih ilustracija koje pomažu da djeca što bolje shvate odgovore na postavljena pitanja. U slikovnici je posebno naglašeno prirodno ophođenje s trudnoćom i porodom, a interesantno je i to što se o mami cijelo vrijeme brine njena osobna primalja i što mama planira porod kod kuće.Naravno da bi sve izgledalo idealno autorice nisu zaboravile naglasiti i praktične savjete o dojenju a i to da Paulova mama redovito posjećuje grupu za potporu dojenja čemu se Paul i Sophie posebno raduju. U prilogu se nalaze informacije za buduće roditelje vezane uz temu dojenje (uključuje i produženo dojenje kao i dojenje djece u tandemu), bonding i izbor mjesta poroda. Ovo je slikovnica za djecu koja očekuju brata i za sestru, kao i za njihove roditelje.

Nakladnik: Harfa d.o.o. ISBN: 978-953-7351-14-4.

Čudna mu je i činjenica da mamin trbuh iz dana u dan postaje sve veći. Ova slikovnica će znatiželjnoj djeci, odgovoriti na brojna pitanja o trudnoći, i to na ... Regina Masaracchia Ute Taschner MOJA MAMA JE OKRUGLA KAO KUGLA MOJA MAMA JE OKRUGLA KAO KUGLA.

POVEZANE KNJIGE