Transurfing 5 – jabuke padaju u nebo

Transurfing 5 – jabuke padaju u nebo - Zeland, Vadim | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
8,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 5 – jabuke padaju u nebo.pdf
ISBN
1995831648130

OPIS

Transurfing 5 – Jabuke padaju u nebo Serija o transurfingu postigla je svjetski uspjeh, a oduševljenih je transurfera svakim danom sve više! U petom nastavku serije o transurfingu Vadim Zeland ponovno nas oduševljava jednostavnošću kojom pojašnjava nevjerojatne koncepte ove moćne tehnike. Autor govori o principima i metodama upravljanja stvarnošću te o dvostranom ogledalu i zrcalnoj tehnici. Kako izaći iz zrcalnog kruga i prestati juriti za odrazom? Što je amalgam stvarnosti i kakva je veza transurfinga i astrologije? U čemu je tajna posebnosti venecijanskih zrcala? Što učiniti ako ste nezadovoljni težinom i svojim izgledom, frustrirani zbog svog ili tuđeg poroka, nemate dovoljno energije, a životni je zanos netragom nestao? Kako pristupiti odgoju svoga nadarenog i kreativnog djeteta,koje je možda čak indigo dijete? Transurfing vam može pomoći da odgovorite na sva ova pitanja. Odbacite negativnost, budite spremni imati i prihvatite da ne postoje čuda, već samo snaga vaših misli kojima oblikujete svoju stvarnost. Ne vjerujete? Uvjerite se!

Više o moderna vremena info, „Jabuke padaju u nebo" je peta, završna knjiga Vadima Zelanda iz edicije „Transurfing realnosti". Oni koji su isprobali Transurfing na svom iskustvu, sa oduševljenjem pričaju kako se njihove misli na neshvatljiv način otelotvoruju u stvarnost i da ona bukvalno pred očima menja svoj oblik. Vadim Zeland: Transurfing - Jabuke padaju u nebo (knjig Vadim Zeland: Transurfing - Jabuke padaju u nebo (knjiga 5.) Format: 14,5 x 21 Povez: Meki Br Title: Transurfing 5 - Jabuke padaju u nebo - A5.pdf Author: SlobHome Created Date: 11/19/2019 10:44:36 AM Vadim Zeland - Transurfing 5 - Jabuke padaju u nebo Vadim Zeland - Transurfing 6 - Gospodar stvarnosti Tagovi: pdf word mp3 doc dokument software program rapidshare link megaupload download deposit files hotfile zshare uploading filesonic fileserve dokumentarci video saznanja Transurfing 5.

bioklub. Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove. Kupite knjigu TRANSURFING 5-jabuke padaju u nebo autora: Vadim Zeland u nakladi Planetopija d.o.o..

POVEZANE KNJIGE