Transurfing 5 – jabuke padaju u nebo

Transurfing 5 – jabuke padaju u nebo - Zeland, Vadim | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
3,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 5 – jabuke padaju u nebo.pdf
ISBN
9874437205762

OPIS

Transurfing 5 – Jabuke padaju u nebo Serija o transurfingu postigla je svjetski uspjeh, a oduševljenih je transurfera svakim danom sve više! U petom nastavku serije o transurfingu Vadim Zeland ponovno nas oduševljava jednostavnošću kojom pojašnjava nevjerojatne koncepte ove moćne tehnike. Autor govori o principima i metodama upravljanja stvarnošću te o dvostranom ogledalu i zrcalnoj tehnici. Kako izaći iz zrcalnog kruga i prestati juriti za odrazom? Što je amalgam stvarnosti i kakva je veza transurfinga i astrologije? U čemu je tajna posebnosti venecijanskih zrcala? Što učiniti ako ste nezadovoljni težinom i svojim izgledom, frustrirani zbog svog ili tuđeg poroka, nemate dovoljno energije, a životni je zanos netragom nestao? Kako pristupiti odgoju svoga nadarenog i kreativnog djeteta,koje je možda čak indigo dijete? Transurfing vam može pomoći da odgovorite na sva ova pitanja. Odbacite negativnost, budite spremni imati i prihvatite da ne postoje čuda, već samo snaga vaših misli kojima oblikujete svoju stvarnost. Ne vjerujete? Uvjerite se!

Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove. Kupite knjigu TRANSURFING 5-jabuke padaju u nebo autora: Vadim Zeland u nakladi Planetopija d.o.o.. UPRAVLJAJUĆI TIJEKOM SVOJIH MISLI UPRAVLJATE STVARNOŠĆU! Serija o transurfingu postigla je 3.

Kako izaći iz zrcalnog kruga i prestati juriti za odrazom? Prijavi se za Newsletter. Prijavi se za Newsletter da bi bio obavešten o prodaji i o novim proizvodima.

POVEZANE KNJIGE