U sebi

U sebi - Meyer, Stephenie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meyer, Stephenie
DIMENZIJA
4,11 MB
NAZIV DATOTEKE
U sebi.pdf
ISBN
1634964495092

OPIS

U sebi – Od autorice serijala SumrakMelanie Stryder odbija utrnuti. Zemlju je pokorila vrsta parazitnih bića, zvanih “duše”. One zauzimaju umove svojih ljudskih nositelja, pritom zadržavajući njihova tijela. Većina čovječanstva pokleknula je pred njima. Lutalica, iskusna “duša” kojoj je dano Melanieno tijelo, znala je za izazove življenja u ljudskom biću: nesnosne emocije, preživopisne uspomene. Ali Lutalica nije očekivala da će prethodna posjednica svoga tijela odbiti predati vlast nad svojim umom. Melanie počinje ispunjavati Lutaličine misli vizijama muškarca kojeg Melanie voli – Jareda, čovjeka koji još živi i skriva se. Lutalica se ne može razdvojiti od žudnje svoga tijela, i počinje čeznuti za muškarcem kojeg nikad nije upoznala… Stephenie Meyer nakon serijala Sumrak predstavlja svoj prvi roman za odrasle: napetu priču o ljubavi i izdajstvu u budućnosti, gdje sudbina cijelog čovječanstva visi o niti, a ljubavni se trokut stvara između samo dva tijela. U sebi je uzbudljiv i nezaboravan roman koji će donijeti velik broj novih čitatelja jednoj od najpopularnijih spisateljica naših dana. Hrvatski prijevod potpisuje Lidija Lebinec, a naslovnica je preuzeta s originalnog izdanja.

Vijesti IZBOR. NET.HR ISTRAŽUJE JESU LI NAŠI SEIZMOLOZI FULALI? Pogledajte ovu kartu, Petrinja uopće nije u crvenom: 'Moguće da se radi o vrlo rijetkom potresu' ... Svi u sebi nosimo unutrašnje dijete.

1. Ova slika otkriva da postoji rana koju treba zacijeliti, a to je napuštenost.

POVEZANE KNJIGE