Žganci od vanilije

Žganci od vanilije - Kopjar, Mladen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kopjar, Mladen
DIMENZIJA
9,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Žganci od vanilije.pdf
ISBN
2371561580849

OPIS

Dvije jedinice koje je dvanaestogodišnji Ozren dobio na satu povijesti uznemirit će sve koji ga okružuju. Njegovi ljubimci, domaća mačka Latica, labrador Grom i kakadu Demosten, nastojat će ga izvući iz neprilike. Stvari će, međutim, krenuti nagore nakon Gromova napada na profesora Grgeča, koji najavljuje zastrašujući osvetnički ispit. Utučeni Ozren i Sabina, plavokosa balerina, pokušat će se probiti kroz mećavu povijesnih podataka. No, pravi put do rješenja nemoguće situacije naći će netko na koga su najmanje računali!… Tko i kako? Odgovore ćete otkriti u novom romanu za mlade Mladena Kopjara, pisca koji je već zastupljen u školskim udžbenicima i dobitnik je nagrade Ivana Brlić-Mažuranić za godinu 2008.

- kiseli kupus, slanina, luk, svinjska mast, kukuruzna krupica, sol, U tavu na ugrijanu svinjsku mast, dodamo sjeckani luk, malo ga posolimo i na laganoj vatri pržimo dok ne omekša. ŽGANCI OD VANILIJE. 27,00 KM: Nakladnik: ALFA D.D.

Španjolcima se toliko dopalo to piće da su ga ... ?/td> 3JE_V.GIF" alt="linje" width="15" height="50" border="0"> Stopalo AB Sveavägen 19 191 34 Sollentuna. [email protected] Žganci od vanilije Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE