Roman za muškarce

Roman za muškarce - Viewegh, Michal | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Viewegh, Michal
DIMENZIJA
7,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Roman za muškarce.pdf
ISBN
1798595948394

OPIS

Roman za muškarce – Novi hit kultnog češkog piscaNajnoviji, dvadeseti roman Michala Viewegha nije samo priča o ženi razočaranoj svijetom kojim vladaju ostarjeli dječaci, već i svojevrsna autorska retrospektiva, samoironičan pogled koji češki autor baca na svoje prethodne knjige i njihove junake. Roman za muškarce priča je o dvojici braće i sestri (novinaru lokalnih novina, potkupljivom sucu i TV-reporterki) te mladoj striptizeti, koja im se pridružuje na zimovanju u mondenom skijalištu, u aranžmanu koji tek pukim slučajem ne završi ubojstvom. U tom ponekad smiješnom, a ponekad žalosnom četverokutu Viewegh uspijeva razotkriti tajnu komoru muškog svijeta, pokazati nam što se (i tko se) sve krije iza tako tipično muške opsjednutosti seksom i moći. I u ovom se djelu dvojbe Vievveghovih junaka (kako živjeti, voljeti, varati, pa i pisati o svemu tome) razrješuju kroz karakteristični humor i ironiju, kojima se pridružuje i bespoštedna kritika svijeta kojim vladaju muškarci.

Dogodila se strašna avionska nesreća, u kojoj su jedini preživjeli sredovječni slikar te četverogodišnji dječak. Jonah, pripovjedač, želi napisati roman o izumitelju atomske bombe, dr. Franku Hoenikkeru.

u 10:30 Do isteka još oglas istekao Ermenegildo Zegna Roman Wood parfemska voda za muškarce. Preporučena maloprodajna cijena.

POVEZANE KNJIGE