Pun vam je kufer stresa – uzmite NLP

Pun vam je kufer stresa – uzmite NLP - Kvarantan, Martina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kvarantan, Martina
DIMENZIJA
7,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Pun vam je kufer stresa – uzmite NLP.pdf
ISBN
3384989040435

OPIS

Kritike, konflikti sa suradnicima, članovima obitelji, rad na nekoliko stvari istovremeno, prenatrpani dnevni i tjedni raspored, neprestane promjene, samo su neke od situacija koje nam uzrokuju stres. Ono što je svima zajedničko, kada je u pitanju definiranje stresa je osjećaj u tijelu, u nama samima. Osjećaj nezadovoljstva, neugode, umora, napetosti… Trenutak kada se uistinu mijenjamo je kada odlučimo da je dosta. Možda ste i sami sebi rekli: Pun mi je kufer svega! Ovo je kap koja je prelila čašu! Puknut ću! Poludjet ću, ne mogu više ovako! Jer, to je pravi trenutak promjene. Riješite se stresa, jednostavno, uzmite NLP!

Proces autorizacije podataka odvija se u sklopu T- Com Pay Way sustava zaštićenim SSL sigurnosnim protokolom sa 128-bitnom ... Trenutak kada se uistinu mijenjamo je kada odlučimo da je dosta. Možda ste i sami sebi rekli: „Pun mi je kufer svega! Ovo je kap koja je prelila čašu! Puknut ću! Poludjet ću, ne mogu više ovako!" Jer, to je pravi trenutak promjene.

... Marketinški kolačići koriste se za praćenje posjetitelja kroz web-stranice.Namjera je prikazivanje oglasa koji su relevantni određenom korisniku i potiču ga na sudjelovanje, što je bitno ... Pun vam je kufer stresa-uzmite NLP - Martina Kvarantan.

POVEZANE KNJIGE