Obiteljske tajne

Obiteljske tajne - Sorel, Sanjin | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sorel, Sanjin
DIMENZIJA
9,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Obiteljske tajne.pdf
ISBN
1683848686304

OPIS

Čuda se ne događaju jer ih ne prepoznajemo, jednom mi je rekla prije odlaska. U autu, ponavljao sam rečenicu – Čuda se ne događaju jer ih ne prepoznajemo. Baka je živjela čudesnim životom jer je živjela posve obično. Mogla bi ona pričati o svojem teškom životu, školovanju, radu na zemlji, ljubavima, razočaranjima, ali nije vjerovala u literaturu jer ju nikada nije ni čitala, pa nije morala izmišljati Umjesto izmišljanja odabrala je običan život, uzela kredit kod Boga, drugima se činilo kako životari isprazno i dosadno dok im nisam odlučio reći: Čuda se događaju. Od svih Bakinih čuda obožavao sam najviše njezinu gibanicu od jabuka. Bog je blagoslovio, njezine ruke i čuda kojima me obdaruje. Jednom mije rekla prije odlaska, nakon što mi je za put dala tanjur pun makovnjače čuda se ne događaju jer ih ne prepoznajemo.

Rekao je da je mrzio svog oca jer je bio nasilni pijanac Poznato lice s TV ekrana, Phil McGraw (65), otkrio je zbog čega se odlučio posvetiti psihologiji i ... obiteljske tajne, osjećaj krivnje, teško djetinjstvo. November 27, 2017.

Jedva da je u pokojem razgovoru otkrio ponešto iz privatnog života. Obiteljske tajne. Knjiga dovršena u srpnju 2002.

POVEZANE KNJIGE