Nešto slatko

Nešto slatko - Ugarković, Ana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ugarković, Ana
DIMENZIJA
10,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto slatko.pdf
ISBN
5133357543309

OPIS

Nešto slatko – Više od 100 recepata za nezaboravne kolačeIzrada kolača precizan je posao koji zahtijeva vještinu i točnost, pa se čini da pri tome nema mnogo prostora za improvizaciju. Zbog toga se mnogi i ne upuštaju u izradu deserata. No, nakon dva kuharska bestselera Danas kuham i Danas kuham 2 najpoznatija hrvatska kuharska zvijezda Ana Ugarković napisala je i kuharicu za kolače u kojoj nam objašnjava ulogu svakog sastojka u receptu, što se sa sastojcima događa kad se miješaju, važnost određenih temperatura pečnice te postupke i faze izrade kolača. One koji se tek počinju upuštati u pripravljanje deserata ova će knjiga ohrabriti i potaknuti, a onim vještijima ponudit će pregršt divnih ideja i kombinacija. U ovoj kuharici Ana nudi slasne recepte za pripremu pita, rolada, torti, krema, kolačića, uštipaka te kolača s voćem. Neki su od njih recepti za božanstveno raskošne kolače, a drugi za one poznate u sasvim novom ruhu. I kao što Ana kaže: Iako se na prvi pogled čini da su slastice dušu dale za štrebere koji slijepo slijede ono što im piše u receptima, ipak vrhunske slastice mogu pripremati samo oni koji misle svojom glavom.

pa vidit ćemo na šta će ličit BOME SAVRŠENO :D moj prvi izmišljeni recept od kućnih - pri ruci sastojaka :* brat ... Nešto slatko by Katarina Boem kocke - najslađi slojevi djetinjstva Boem kocke najčešće radi mojamama, jer kao što vidite, ne samo da izgledaju savršeno, već su i okusom takve. Kolumne nešto slatko by katarina Neodoljive kuglice od bijele čokolade, krem sira i bundeve Ova male pralinice iznenadit će i one koji nisu ljubitelji tikve u ... Nešto slatko.

K. Zadnja izmjena 14.02.2021 13:39; Objavljeno 14.02.2021 u 13:39 Nešto slatko - Više od 100 recepata za nezaboravne kolače .

POVEZANE KNJIGE