Muškarčine ne plešu

Muškarčine ne plešu - Mailer, Norman | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mailer, Norman
DIMENZIJA
8,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarčine ne plešu.pdf
ISBN
7134596627757

OPIS

Veliki američki pisac Norman Mailer (1923-2007) iznenadio je i svoje najvjernije čitatelje 1984. godine romanom Muškarčine ne plešu, mračnim putovanjem iza kulisa američkog sna, onakve kakve je nakon njega poduzimao i David Lynch.Problemi pisca Tima Maddena s alkoholom, marihuanom, ženama i policajcima oni su problemi s kojima se Amerika suočavala u dvadesetom stoljeću i koje je mnogi čitatelj zamišljao kako bi bilo imati, ali samo ih je Mailer mogao ovako smisliti i ovako napisati. Pođite s Maddenom na vrtoglavo putovanje po crnoj rupi alkoholne amnezije, i zađite u otkrivanje tajni koje se Amerika javno pretvara da nema, a potajno pliva u njima…

Da se prihvate takvi kakvi jesu. Mkakvo nasilje.

Istražili smo razloge zašto je tome tako. Pet muškaraca različito je odgovorilo na pitanje "Zašto ne plešeš?" Ali svima je zajednička jedna stvar:U KRIVU SU, dok su neki i idioti. Iscijelite sami sebe.

POVEZANE KNJIGE