Agilni gen

Agilni gen - Ridley, Matt | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ridley, Matt
DIMENZIJA
9,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Agilni gen.pdf
ISBN
6715387377800

OPIS

Proslavljeni pisac znanstvenih knjiga Matt Ridley priča o novoj revoluciji u našem razumijevanju gena. Priča priču o stogodišnjem ratu između pobornika urođenog i pobornika stečenog u pokušaju da objasni kako to paradoksalno biće, čovjek, može u isto vrijeme imati slobodnu volju i biti motiviran instinktima i kulturom. Odgoj ovisi o genima, a geni ovise o odgoju. Geni ne određuju samo okvirnu strukturu mozga, već apsorbiraju formativna iskustva, reagiraju na socijalne situacije i posjeduju pamćenje. Ova knjige je uzbudljiva priča u kojoj pratimo kako geni grade mozgove kako bi mogli upijati iskustva.

Tijekom tečaja polaznici će naučiti kako planirati i procjenjivati na potpuno drugačiji, ali puno učinkovitiji i točniji način. Također, riješit će se beskrajnog ažuriranja dokumenata i dijagrama koje ... Agilni razvoj softvera podrazumeva razvoj softvera kroz iteracije gde se glavni životni ciklus projekta sastoji od nekoliko iteracija u nizu..

Priča priču o stogodišnjem ratu između pobornika urođenog i pobornika stečenog u pokušaju da objasni kako to paradoksalno biće, čovjek, može u isto vrijeme imati slobodnu volju i biti motiviran instinktima i kulturom. Agilni gen : geni, iskustvo i što nas čini ljudima Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE