Projektovanje pomoću računara u elektroenergetici – primena programskih alata

Projektovanje pomoću računara u elektroenergetici – primena programskih alata - Stojković, Zlatan | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojković, Zlatan
DIMENZIJA
6,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektovanje pomoću računara u elektroenergetici – primena programskih alata.pdf
ISBN
3708085162159

OPIS

Projektovanje pomoću računara u elektroenergetici – primena programskih alata 2009Projektovanje pomoću računara u elektroenergetici predstavlja važnu inženjersku disciplinu. Primena računara obrađuje se kroz aspekte proračuna, izrade tehničke dokumentacije i upravljanja projektima. Ova knjiga odnosi se na primenu postojećih i samostalno razvijenih programskih alata u rešavanju niza problema iz oblasti projektovanja energetskih objekata i sistema. Materija je izložena u četiri poglavlja: modelovanje i simulacije pomoću računara, primena programskih alata u elektroenergetskim proračunima, primena programskih alata u izradi grafičke dokumentacije iprimena programskih alata u upravljanju projektima u elektroenergetici. NAPOMENA: srpski jezik, latinica

Skrivena stvarnost 2.088,00 rsd. Dinosaurusi pre mraka 399,00 rsd.

Primena računara obrađuje se kroz aspekte proračuna, izrade tehničke dokumentacije i upravljanja projektima.Ova knjiga odnosi se na primenu postojećih i samostalno razvijenih programskih alata u rešavanju niza problema iz oblasti projektovanja energetskih objekata i sistema. Savladavanje tehnike modelovanja i simulacija primenom računara. Upoznavanje sa naprednim tehnikama modelovanja i simulacija uključujući i primenu različitih softverskih alata.

POVEZANE KNJIGE