Male ideje za sretniji život

Male ideje za sretniji život - Divjak, Tatjana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Divjak, Tatjana
DIMENZIJA
3,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Male ideje za sretniji život.pdf
ISBN
7837138353140

OPIS

Svatko se od nas u životu susreće s bezbroj situacija od kojih mnoge percipira kao problematične. Bez obzira na to jeste li tek zakoračili u život ili već imate mnoge situacije iza sebe, uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme. U ovoj se knjizi nalaze tekstovi napisani upravo u tu svrhu, kao vašu dnevnu podršku. Možete pročitati knjigu i osjetiti nadahnuće, prepustiti se svojoj intuiciji i odabrati odgovor kao motivaciju za taj dan ili problem, proći područja u kojima imate najviše problema, ili pak potražiti specifičan odgovor za specifično pitanje. A onda, ako još ne steknete novu naviku ljubavi prema sebi kroz svakodnevnu podršku, i ne naučite dati podršku samima sebi, otvorite ponovno prvu stranicu i ispratite, kao i sa Starom godinom, sva nezadovoljstva. Krenite ispočetka. Bolje je vratiti se na početak, nego nikada ne započeti! Život počinje onda kada svršite sa starim navikama i prigrlite nove. Kada umjesto problema vidite izlaz, rješenje. Za to vam je često potrebna potpora. Ova je knjiga takva potpora.

Knjiga Tatjane Divjak "Male ideje za sretniji život" upravo je takva potpora Male odluke za sretniji život. 16.2.2017; Autor: Ma.G.

Možda će vam netko poslati čestitku, a možda će vas odvesti na mjesto koje oboje volite. Na današnji dan oni koji vole iskazuju ljubav prema onima koje vole, bez obzira jesu li raspoloženi za to ili ne.

POVEZANE KNJIGE