Uvod u srpsku književnost sa jugoslavenskim književnostima

Uvod u srpsku književnost sa jugoslavenskim književnostima - Crnković, Predrag | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Crnković, Predrag
DIMENZIJA
12,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u srpsku književnost sa jugoslavenskim književnostima.pdf
ISBN
6485424094930

OPIS

U Crnkovićevom roman udžbeničkog naslova “Uvod u srpsku književnost sa južnoslovenskim književnostima” likovi pokušavaju da pomoću književnosti postignu određeni cilj – novac, slavu, ljubav, samoostvarenje. Svima taj cilj, međutim, izmiče.Odnos mentora i učenika, preklapanje teksta u tekstu sa životima likova koji hoće više nego što mogu, kao i problematizovanje pozicije pripovedača, su najdostupniji nivoi čitanja te knjige posvećene književnosti. Prema navodima izdavača, roman se može tumačiti (i) kao revalorizacija posleratne srpske proze i književne istorije, koji ostaju kao mogući, ali nikako i nužan i jedini ključ za čitanje te knjige, koja se može nazvati i prvim srpskim literarnim trilerom.

... Sa popustom i do: 267,30 din (ušteda: 62,70 din) Mek povez.

Svima taj cilj, međutim, izmiče. U Crnkovićevom romanu udžbeničkog naslova "Uvod u srpsku književnost sa južnoslovenskim književnostima" likovi pokušavaju da pomoću književnosti postignu određeni cilj - novac, slavu, ljubav, samoostvarenje. Svima taj cilj, međutim, izmiče. Uvod u srpsku književnost sa južnoslovenskim književnostima: roman [Predrag Crnkovic] on Amazon.com.

POVEZANE KNJIGE