Opuštanje: odlučite ostvariti cilj

Opuštanje: odlučite ostvariti cilj - Kaith, George | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kaith, George
DIMENZIJA
3,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Opuštanje: odlučite ostvariti cilj.pdf
ISBN
5955429925617

OPIS

Tijekom dana povremeno uzmite kratki predah – jednostavno stanite i umirite se; na trenutak uživajte u ljepoti oko vas i osjećajte zahvalnost za dom i prijatelje. Dr. Norman Vincent Peale kaže u knjizi Moć pozitivnog razmišljanja: Najmanje jednom u svaka dvadeset i četiri sata, po mogućnosti u najopterećenijem dijelu dana, namjerno prestanite deset do petnaest minuta sa svakim poslom koji obavljate i nastojte steći -spokojstvo. Postoje trenuci kad je bitno da odlučno provjerimo brzinu svojega kretanja: i pritom treba naglasiti da je jedini način da se zaustavimo da stanemo. Vrijeme provedeno u odmaranju i opuštanju nije olako potrošeno vrijeme.

Martin. 70,00 kn. U suvremeno, užurbano doba u kojem živimo i načinu života koji vodimo, većina nas se ne uspijeva dovoljno opustiti... Samopouzdanje-odlučite ostvariti cilj - George Keith.

George Keith. Samopouzdanje - odlučite ostvariti cilj.

POVEZANE KNJIGE