Učim crtati domaće životinje

Učim crtati domaće životinje - Mrčela, Hana-Petra | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mrčela, Hana-Petra
DIMENZIJA
8,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Učim crtati domaće životinje.pdf
ISBN
5660764018130

OPIS

Crtam, bojim, slažem slagalicu Slikovnice uz koju će dijete naučiti crtati domaće životinje. Maštovito oslikane stranice i živopisni crteži potaknut će dijete na crtanje i bit će mu izazov i poticaj. Učit će crtati, bojiti, te se zabaviti slažući slagalicu s domaćim životinjama. Vrlo brzo, korak po korak, naučit će samo crtati životinje. Na svakoj će stranici najprije dovršiti crtež podebljavajući isprekidane crte, potom će ga obojiti u skladu s predloženim uzorkom ili prepuštajući se svojoj mašti. Na kraju će dobiti trajnu uspomenu – svoju jedinstvenu knjigu o nestašlucima maloga miša.

Uz ovu vježbenicu dolazi set od pet olovaka Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se - Životinje, dete će se na zabavan i jednostavan način, kroz igru, upoznati sa različitim vrstama životinja.1. Izaberite kartu i pogledajte sliku.2.

2016 | ... Tagovi :aktivnosti s decom, crtanje, crtanje za decu, crtanje životinja, ideje za crtanje, kako nacrtati životinje, šabloni za crtanje.

POVEZANE KNJIGE