Kako preživjeti djetetovu školu

Kako preživjeti djetetovu školu - Di Pietro, Paola | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Di Pietro, Paola
DIMENZIJA
9,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako preživjeti djetetovu školu.pdf
ISBN
2163698252479

OPIS

Poticaji za uspješno bavljenje domaćim zadaćama, odnosima s učiteljicom, razrednim okupljanjima i izletimaKnjižare su prepune priručnika koji nam objašnjavaju kako kuhati, svirati, crtati, pisati, vježbati, čak i voljeti… Međutim, ni jedan ne pomaže roditeljima niti im omogućuje da pravilno slijede vlastitu djecu tijekom dugog razdoblja njihova školovanja. Paola Di Pietro kao majka, iako je bila u prednosti s obzirom na iskustva s vlastitom djecom, i sama se suočila s takvim problemom. Kada su njezina djeca krenula u školu, sve joj se činilo novo i komplicirano: koje bilježnice kupiti, iz kakvih knjiga učiti, problemi vezani uz didaktiku, međusobno druženje djece, domaće zadaće (vječna bolna točka mama i tata), školska blagovaonica, razredni prijatelji, roditeljski sastanci, školski izleti… Stoga je i odlučila napisati ovu knjigu. Kako bi pomogla roditeljima u njihovoj teškoj, no istovremeno i životnoj ulozi. Ona im ne nudi samo jedno proživljeno iskustvo, već i odgovore i savjete brojnih stručnjaka: nastavnika, pedagoga, didaktičara, pedijatara, pa čak i nutricionista.

Nažalost, mnogima je upravo ocjena jedini motiv učenja. Danas, djeca najčešće i najviše ne uče zato kako bi nešto naučili već kako bi dobili dobru ocjenu. Djeca koja do 1.

Nažalost, mnogima je upravo ocjena jedini motiv učenja. Danas, djeca najčešće i najviše ne uče zato kako bi nešto naučili već kako bi dobili dobru ocjenu. Djeca koja do 1.

POVEZANE KNJIGE