Kako preživjeti djetetovu školu

Kako preživjeti djetetovu školu - Di Pietro, Paola | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Di Pietro, Paola
DIMENZIJA
12,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako preživjeti djetetovu školu.pdf
ISBN
5788304534332

OPIS

Poticaji za uspješno bavljenje domaćim zadaćama, odnosima s učiteljicom, razrednim okupljanjima i izletimaKnjižare su prepune priručnika koji nam objašnjavaju kako kuhati, svirati, crtati, pisati, vježbati, čak i voljeti… Međutim, ni jedan ne pomaže roditeljima niti im omogućuje da pravilno slijede vlastitu djecu tijekom dugog razdoblja njihova školovanja. Paola Di Pietro kao majka, iako je bila u prednosti s obzirom na iskustva s vlastitom djecom, i sama se suočila s takvim problemom. Kada su njezina djeca krenula u školu, sve joj se činilo novo i komplicirano: koje bilježnice kupiti, iz kakvih knjiga učiti, problemi vezani uz didaktiku, međusobno druženje djece, domaće zadaće (vječna bolna točka mama i tata), školska blagovaonica, razredni prijatelji, roditeljski sastanci, školski izleti… Stoga je i odlučila napisati ovu knjigu. Kako bi pomogla roditeljima u njihovoj teškoj, no istovremeno i životnoj ulozi. Ona im ne nudi samo jedno proživljeno iskustvo, već i odgovore i savjete brojnih stručnjaka: nastavnika, pedagoga, didaktičara, pedijatara, pa čak i nutricionista.

Ovo su samo neke iz izbora. Toliko djece ne voli školu, mnogo je razloga za to, ali možda su dva najčešća: previše domaće zadaće (tako da nisam mogao podnijeti tu "domaću zadaću") teško je djetetu ili tinejdžeru preživjeti u školi; Što se tiče prve točke, sve je jasno, ovdje morate staviti i napraviti domaću zadaću, ali s drugom je to mnogo teže. Kako preživjeti u školi introvertni tinejdžer. Share.

strane da je to društvena institucija koja tlači djetetovu osobnost i kljuka dijete nepotrebnim znanjima (Prelogović, 2005). Plašenje školom kao nečim što će konačno srediti to »nemoguće i neposlušno« dijete Ako imate prvašića: važno je da roditelji pripreme dijete i dočaraju mu što ga u školi očekuje - uređenje prostora za učenje i nabavka potrebnog pribora osvještava da će doći do promjena u djetetovu životu i ono osjeća da samo utječe na promjene, a ne da se stvari dešavaju izvan njegove kontrole.Dijete je dobro uključiti u nabavku školskog pribora, olovaka i bilježnica na ... Nakon svega ovoga, a i bez ovoga, sigurno se svatko od vas pita: Kako preživjeti djetetovu školu? Upitala se to i Paola Di Pietro i napisala priručnik o samostalnom učenju i pisanju domaćih zadaća, ponašanju u razredu i među vršnjacima, važnosti zdrave prehrane za djetetov razvoj, važnosti zajedničkih, djetetovih i roditeljevih ... Pokušaj podržati djetetov entuzijazam vezano uz školu i učenje.

POVEZANE KNJIGE