Mačka – moj kućni ljubimac

Mačka – moj kućni ljubimac Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačka – moj kućni ljubimac.pdf
ISBN
3422206427997

OPIS

Knjiga Mačka – moj kućni ljubimac prijeko je potreban priručnik o cjelokupnoj skrbi za mačke ili mačiće.Knjiga sadrži sve informacije koje će vam pomoći da se odgovarajuće pobrinete za zdravlje i odabir svoje mačke. U knjizi ćete pronaći: – Savjete kako odbrati mačku – Kako se pripremiti za njen dolazak – Kako je hraniti i odgajati – Kako je njegovati i brinuti se o njezinu zdravlju – Sve o bolestima i ozljedama mačaka – Pružanje prve pomoći

Prepoznatljiva je po crnoj kratkoj dlaci zbog kojeg je poznata i pod nazivima crna burmanska mačka i mini panter. Amerikanka Nikki Horner se smatra osnivačem rase jer je ona 1953.

Zappa sa svojom vlasnicom Lanom Vermigen živi u Nizozemskoj, a Instagram profil zappa_the_cat je nastao sasvim slučajno. Knjiga "Mačka - moj kućni ljubimac" prijeko je potreban priručnik o cjelokupnoj skrbi za mačke ili mačiće. Knjiga sadrži sve informacije koje će vam pomoći da se odgovarajuće pobrinete za zdravlje i odabir svoje mačke. MAČKA MOJ KUĆNI LJUBIMAC.

POVEZANE KNJIGE