Digitalni sklopovi i upravljanje

Digitalni sklopovi i upravljanje - Paunović, Stanko | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Paunović, Stanko
DIMENZIJA
7,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Digitalni sklopovi i upravljanje.pdf
ISBN
8777685152371

OPIS

Udžbenik je namijenjen poučavanju iz predmeta Digitalni sklopovi i upravljanje drugoga razreda, nastavnog plana i programa elektroničar-mehaničar i predmeta Digitalna Elektronika drugoga razreda, nastavnog plana i programa elektroničar, odnosno trećeg razreda nastavnog plana i programa: elektrotehničar, tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije, tehničar za telekomunikacije, tehničar za procesnu tehniku, tehničar za računalstvo i tehničar za mehatroniku. Građa udžbenika podijeljena je u deset poglavlja. Poglavlja udžbenika sastoje se od opisa izvedbe, rada, svojstava i primjene pojedinih sklopova, zadataka za praktičan laboratorijski rad te pitanja i zadataka za ponavljanje i provjeru znanja. Na kraju udžbenika je popis literature, kazalo, izvodi iz tvorničkih podataka elektroničkih komponenata potrebnih za izvođenje predviđenih laboratorijskih vježbi i provjeru znanja te opis pribora i instrumenata za izvođenje pokusa i laboratorijskih vježbi. Udžbeniku je priložen CD s rješenjima zadataka za ponavljanje i provjeru znanja te sheme sklopova za izvođenje pokusa i laboratorijskih vježbi pomoću računalnih programa Electronics Workbench 4.1C i Multisim 7. Ovo je novo izdanje – u boji, s novim primjerima.

Razumijevanje pravila dimenzioniranja parametara tranzistora i cijene koja se zbog odabranih dimenzija tranzistora plaća kroz površinu čipa, potrošnju, brzinu rada te ostale značajke integriranog sklopa. DIGITALNI SKLOPOVI I UPRAVLJANJE udžbenik za predmet digitalni sklopovi i upravljanje i digitalna elektronika. Autor: Stanko Paunović; Nakladnik: ELEMENT.

310 Elektrotehnika i informacijska tehnologija . 330 Strojarstvo .

POVEZANE KNJIGE