Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju

Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju - Skupina Autora | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skupina Autora
DIMENZIJA
4,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju.pdf
ISBN
2702941899896

OPIS

Neophodno zelenilo koje ukrašava naš okoliš i čini nam život ugodnijim i zdravijim podložno je sve više raznoraznim bolestima i štetnicima. Odnjegovati višegodišnje ukrasno stablo ili raskošne grmove nije baš lako te ne smijemo dozvoliti da ih naprasno izgubimo budući da mnoge nepoželjne pojave ugrožavaju drveće i grmlje te neizravno nas same, a mi, nažalost, o tome za sada neznamo dovoljno. Zbog svega toga javlja se potreba za dodatnom edukacijom o ovoj problematici, stoga će svim ljubiteljima prirode, učenicima, studentima, a naročito zaduženima za zaštitu prirode i okoliša, nužno zatrebati ovaj priručnik koji omogućuje i pojednostavljuje prepoznavanje i razlikovanje šteta od raznovrsnih uzročnika na čak 59 vrsta drveća i grmlja, i to na osnovi jednostavnih, izvana vidljivih obilježja. U njemu su također navedene i mogućnosti otklanjanja i suzbijanja nepoželjnih pojava. Knjiga sadrži 520 detaljnih fotografija u boji te stručne opise koje su pripremili, prevodili, recenzirali i lektorirali dokazani stručnjaci i znanstvenici.

To je karantenski štetni organizam, podrijetlom iz Azije, koji se nalazi na EPPO A2 listi, a napada više od 100 vrsta bjelogoričnog drveća i grmlja, te nekoliko voćnih vrsta od kojih su mnoge u velikoj mjeri zastupljene u Hrvatskoj. bolesti i šteta, odnosno prikazuj saem uzročni ilk i uzrok . Drugi auto Dr .

120,00 kn 96,00 kn. Obavijesti me kada knjiga bude dostupna-30% Nema na zalihi.

POVEZANE KNJIGE