Tamić duple kabine

Tamić duple kabine - Zloić, Goran | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zloić, Goran
DIMENZIJA
6,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Tamić duple kabine.pdf
ISBN
6088919078206

OPIS

Prvi hrvatski truck – lit!Gola istina o Goranu Zloiću glasi: to je nebrušeni dijamant na dvije noge (za razliku od njegova i mojeg prijatelja Alema Ćurina, autora naslovnice, koji je vječno nabrušeni dijamant). Da je odlučio, znao i mogao ovako pisati prije dvadeset godina, danas bi već bio akademik. Srećom po cijelu družinu iz njegova bibliobusa, Zloja je propisao tek sad – akademici se, naime, ne druže s besprizornicima poput nas, a bogme niti ne kupuju rashodovane bibliobuse… A sad kad je napokon krenuo, imam za Zloju samo dvije riječi: gas, gas! Renato BaretićGoran Zloić je najromantičniji muškarac kojega poznajem. Ante Tomić (pisac, a ne nogometaš ili košarkaš)

Tamić duple kabine. Zloić, Goran 150,00 kn 135,00 kn.

O usluzi Google Knjige - Pravila o privatnosti - Uvjeti korištenja usluge - Informacije za izdavače - Prijava problema - Pomoć - Google početna stranica - Pravila o privatnosti - Uvjeti korištenja usluge - Informacije za izdavače - Prijava problema - Pomoć - Google početna Goran Zloić TAMIĆ DUPLE KABINE. Rezultati pretrage.

POVEZANE KNJIGE