Smisao hitnosti

Smisao hitnosti - Kotter, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kotter, John
DIMENZIJA
5,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Smisao hitnosti.pdf
ISBN
2020414046173

OPIS

Pravi osjećaj za hitnost intuitivna je odlučnost da se pokrenemo i pobijedimo – sada Ima li vaša organizacija pravi osjećaj za hitnost? Znate da su vašoj organizaciji prijeko potrebne promjene. Možda čak znate i koje: nova strategija, novi informacijski sustav, akvizicija ili reorganizacija. Ali događaju se nekako presporo, vi se osjećate kao da uzbrdo gurate gromadu ili se pak zavlači s provedbom izvrsne nove zamisli. Što nedostaje? Prepoznatljivo stajalište i osjećaj koji ljude navodi na to da iskoriste prilike i izbjegnu opasnosti, da već danas postignu nešto važno i da neprestance odbacuju nevažne aktivnosti kako bi radili brže i učinkovitije – već sada. Ali, prepoznavanje kako nešto napraviti u pravo vrijeme najteži je korak u tom procesu bez kojega će čak i najbolje i najvažnije inicijative nakratko zaživjeti pa se ugasiti. U živopisnim i dojmljivim pričama John P. Kotter otkriva osebujan pogled na hitno djelovanje, potrebno svakoj organizaciji. Ističe podmuklu prirodu samodopadnosti i objašnjava bitnu razliku između konstruktivne, prave hitnosti i mahnite jurnjave, koju često brkamo s hitnošću. Ova će knjiga pomoći svakomu tko želi pobijediti u turbulentnom svijetu promjena. John P. Kotter autor je mnogih poslovnih knjiga, među ostalim i međunarodnih bestselera Leading Change i Our Iceberg is Melting.

Pratite nas: Ukrasite vaš prostor: Srijeda 03 Veljača, 2021 : 40326259 zahtjeva od Utorak 03 Rujan, 2002 : Zgombić & Partneri d.o.o. Trnjanska cesta 63, PP 913 HR-10000 Zagreb Jamčim vam da nikada nećete shvatiti svrhu i smisao života ako ne razbijete ljuske sebičnosti, zatvorenosti i ne očistite prozore svog moralnog života da biste tako dopustili ulazak sunčevih zraka.

Kategorija: Komedija. Vjerojatno ste se više puta zapitali što vaš kućni ljubimac misli dok vas zamišljeno gleda u oči.

POVEZANE KNJIGE