Košarka – UCLA napad s cd-om

Košarka – UCLA napad s cd-om - Nater, Swen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nater, Swen
DIMENZIJA
7,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Košarka – UCLA napad s cd-om.pdf
ISBN
5367923591128

OPIS

Kao veliki učitelj, trener Wooden ne daje samo odgovore na pitanja što, već i kako i zašto kada je u pitanju legendarni ofenzivni napad.Ova knjiga i DVD jasno u detalje prikazuje napad iz visokog posta i visoko-nisko, kao i specijalne akcije i koncepcije. Koje su koristile vrhunske momčadi UCLA-e. Sadržaj: Osnove 1. Izvor napada 2. Principi za uspjeh u napadu Napad iz visokog posta 3. Bek-bek-centar 4. Bek-bek-krilo – vanjsko utrčavanje 5. Bek-bek-krilo – UCLA utrčavanje Napad visoko-nisko 6. Visoko-nisko: bek-visoki post 7. Visoko-nisko: bek-krilo Rješenja kod presing obrane 8. Oslobađanje od pritiska na polovici terena 9. Napad na presing obranu na tri četvrtine terena 10. Presing napad na cijelom terenu Specijalne akcije i opcije 11. Posebne akcije na polovici terena 12. Lopa van granica Tehnike, taktike i timska igra 13. Osnovne vještine i vježbe 14. Priprema za utakmicu i prilagodbe 15. Timski rad Sadržaj DVD-a Napad iz visokog posta 23 min. Bek-bek-centar Bek-bek-krilo – vanjsko utrčavanje Bek-bek-krilo – UCLA utrčavanje Napad visoko-nisko 16 min. Bek-visoki post Bek-krilo Napad na presing obranu 16 min. Pola terena Tri četvrtine terena Čitav teren Specijalne igre 15 min. Pola terena Ubacivanje pod vlastitim košem Ubacivanje s bočne linije Vježbe 14 min. Dodavanje i primanje lopte Napadački prekidi prelazak u obranu Hvatanje odbijene lopte Poučavanje i treniranje igrača 8 min.Ukupno vrijeme 90 min.

This is the team that is challenged every year for the throne, this year it's openly at least Sweet 16. Steph Curry trenutno je jedini igrač u NBA ligi koji s bilo kojeg dijela terena može pogoditi tricu i pritom to napraviti da izgleda nevjerojatno lako. No kroz koju godinu Curry bi mogao dobiti žestoku konkurenciju u najmlađem od trojice braće Ball..

Prve lopte izrađene isključivo za košarku bile su smeđe, što je bila uobičajena boja sve do pedesetih 20. stoljeća kada je Paul Tony Hinkle, u potrazi za loptom koja bi bila uočljivija, u optjecaj uveo narančastu loptu, koja je i danas standardna. Rano je da se svode računi u ABA ligi, ali plej-of i nije baš toliko daleko.

POVEZANE KNJIGE