Kreativna inteligencija

Kreativna inteligencija - Rowe, alan J. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rowe, alan J.
DIMENZIJA
4,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Kreativna inteligencija.pdf
ISBN
7601323913448

OPIS

Kreativna inteligencija – otkrijte inovativni potencijal u sebi i u drugimaNa putu kroz život svi se krećemo različitim putevima. Koji je najbolji? Kako biramo put kojim ćemo ići? To su pitanja s kojima se suočava svako od nas. Na primer, da li ste se ikada pitali šta imate zajedničko sa Edisonom, Šekspirom ili Čerčilom? Njihovu kreativnost uzimamo zdravo za gotovo, ali da li ste i vi kreativni? Osnovna postavka ove knjige je da svako ima kreativni potencijal i da svako može da otkrije svoj kreativni potencijal. Obično nismo svesni svog potencijala, niti nas okruženje podstiče da budemo drugačiji. Postoji li neposredan način koji će vam pomoći da utvrdite da li ste kreativni? Jedan način je da podrobnije osmotrite život poznatih ljudi, recimo, Galileja, koji su jasno iskazali svoju kreativnost. Kakvi su oni bili? Šta im je bilo zajedničko? Koju su cenu morali da plate zbog svoje kreativnosti?… NAPOMENA: Srpski jezik, latinica.

Koji je najbolji? Kako biramo put kojim ćemo ići? ... Riješite test iz kreativne logike i saznajte koliko ste kretivni. Jednostavnih deset pitanja sa slikama mogu vam dati odgovor na pitanje koliko ste kreativni u svojim razmišljanjima, riješite ga besplatno na našem webu Kreativna inteligencija: Vaša sposobnost da se nosite s novim situacijama koristeći prošla iskustva i trenutne vještine.

Najlošija stvar je depresija, a ne recesija. Nikada nećete pobijediti ako ne znate gubiti. KREATIVNA INTELIGENCIJA - otkrijte inovativni potencijal u sebi i u drugima.

POVEZANE KNJIGE