Kundalini

Kundalini - Arundale, G.S. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arundale, G.S.
DIMENZIJA
12,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Kundalini.pdf
ISBN
4962603647098

OPIS

Kundalini je izvedenica jedne od elementarnih sila prirode. To je energija koja proizlazi iz Sunca.Različita je od Fohata i Prane. Onoliko koliko je poznato, ne može se pretvoriti u bilo koju od dviju spomenutih sila. Već smo vidjeli da se naziva različitim imenima od kojih su najpoznatija Zmijska vatra, Vatrena moć i Majka svijeta. Kundalini postoji na svim razinama, i na onima o kojima ništa ne znamo. Također se doima da postoji sedam razina stupnjevanja sile. U slučaju čovjeka Kundalini je aktivna unutar njegova auričkog jajeta. Kundalini se izražava kontinuiranim djelovanjem u mnogim poznatim fenomenima prirode. U svom višem aspektu Kundalini je snaga ili sila koja slijedi cirkularni put noseći ili prenoseći misao ili silu višeg Trojstva. Apstraktno, u slučaju čovjeka, taj je tijek jedna od bazičnih energija ili kvaliteta Prane. Podizanje Kundalinija postiže se odlučnim i dugotrajnim naporom volje, aktiviranjem centra baze kralježnice.

Kundalini shakti is primordial cosmic energy, known as the Serpent Power. It is the fundamental life force and, at the same time, the supreme spiritual energy usually lying dormant and coiled three-and-a-half times around muladhara chakra at the base of the subtle spine..

Jednom kada probudite tu uspavanu energiju, ona prolazi kroz sve vaše čakre. A kada ta sila dosegne krunsku čakru koja se nalazi na vrhu glave, tada se događa prosvjetljenje ili stanje čiste svijesti.

POVEZANE KNJIGE