Knjiga talismana i amuleta

Knjiga talismana i amuleta - Lecouteux, Claude | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lecouteux, Claude
DIMENZIJA
3,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga talismana i amuleta.pdf
ISBN
6022157937109

OPIS

Autor daje pregled talismana i amuleta kroz povijest, posebno se zadržavajući na razdoblju srednjega vijeka. U svome istraživanju oslanja se na knjige o vračanju, crkvenu književnost, medicinske traktate i popise predmeta u vlasništvu velikana, ispitujući pritom kulturne i praktične (uporabu i načine izrade) aspekte tih magičnih pomagala. Knjiga je nastavak autorovog djela “Knjiga vraćanja”.

Srpska knjizevnost u sto knjiga-komplet 26 knjiga 6.500 din . Mitologija i religija komplet 7 knjiga Decija knjiga 5.000 din .

Kao prvo, talisman se uvijek mora napuniti i inicirati magičnim moćima. Upravo iz tog razloga je potrebno da ga izradi osoba koja ima iskustva i posebne moći! Kao drugo, osoba kojoj se izrađuje talisman, taj isti talisman mora držati u svojoj ... Ponuda "Knjiga talismana i amuleta Claude Lecouteux NOVA retko" je arhivirana.

POVEZANE KNJIGE