Mistični putnik

Mistični putnik - Browne, Sylvia | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Browne, Sylvia
DIMENZIJA
4,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Mistični putnik.pdf
ISBN
2596523911415

OPIS

Ovo je fascinantna, dubinska studija za svakoga tko se želi priključiti Božjoj vojsci – to jest, onima koji žele širiti pozitivnu energiju, a ne zlo i megativnost. Autorica objašnjava razliku između mističnih putnika i entiteta sa životnim misijama, i detaljno objašnjava tko su oni i što rade, te odgovara na pitanje kako i mi možemo postati napredne duše! Kombinirajući istraživanje činjenica koje je skupila u transu putem medija, s novim uvidima od svojeg duhovnog vodiča Francine, Sylvia ilustrira korake nužne za napredak na višu razinu duhovnosti, služeći se alatima poput Osam zlatnih ključeva znanja i Sedam Božjih zraka. Zatim nas odvodi korak dalje i vodi kroz proces preobrazbe u mistične putnike. Mistični putnici ne dobivaju automatski lijek za životne probleme, ali zato dobivaju veću izdržljivost. (Pogledajte Montela Williamsa: da, on boluje od MS-a, ali to ga ne sprječava da putuje i čini dobra djela). Zapravo mnogi mistični putnici pate od vrlo teških bolesti, ali se s njima lakše nose i prebole ih brže od većine ljudi. Čini se da ti entiteti više pate na mentalnoj razini, pokušavajući učiniti svijet boljim i ukloniti nepravde… ili barem ublažiti bol svojoj obitelji i prijateljima. No, otkrit će da su zdraviji od većine. Osjetit će i to da žive u bezvremenom mladenaštvu, bez obzira na svoju kronološku dob.

Riječ je o jedinstvenoj metodi art terapije koju je osmislila poznata ruska klinička psihologinja dr. Tatjana Palujahtova, koja se može primijeniti za osobni rad i za rad s drugim ljudima. Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Mistični putnik" autora "Browne, Sylvia".

... mistični put svile - kirgistan 29.04. - 05.05.2021.

POVEZANE KNJIGE