Jela od povrća – Najbolje iz domaće kuhinje

Jela od povrća – Najbolje iz domaće kuhinje - Božić, Miro (ur.) | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božić, Miro (ur.)
DIMENZIJA
10,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Jela od povrća – Najbolje iz domaće kuhinje.pdf
ISBN
9298090363637

OPIS

Knjiga JELA OD POVRĆA iz Biblioteke ‘Najbolje iz domaće kuhinje’ sastavljena je od probranih i iskušanih recepata koji pokazuju koliko su velike mogućnosti u pripremanju raznovrsnih i ukusnih jela od povrća. Svi recepti su popraćeni slikom, a postupak pripreme je opisan što detaljnije i jednostavnije. Uvjereni smo da će i ova knjiga obogatiti vaš jelovnik i postati dio Vaše kulinarske zbirke.

U drugu posudu staviti ulje i so, pa sipati nadošli kvasac i uz pomoć brašna zamesiti glatko, ali ne i tvrdo testo. Testo pokriti ... Kako bi vaš obrok bio nutritivno bogat, Večernji list je zajedno sa velikanima hrvatske kuhinje kreirao kuharicu sa receptima za pripremu jela na žlicu.

Nemojte otići iz Srbije, a da ne popijete bar jednu. Za mnoge specijalitete srpske nacionalne kuhinje ne postoji korektna reč u rečnicima stranih jezika a ni ukus sa kojim se mogu ... Novi broj magazina za uživanje donosi 16 recepata za ljetne pite od povrća i mesa, izradu domaćeg tijesta, deserte s višnjama i trešnjama, kao i brze popečke Pročitajte opis za emisiju na Zdrava TV - (14) Gurmanska jela od povrća.

POVEZANE KNJIGE