Jela od povrća – Najbolje iz domaće kuhinje

Jela od povrća – Najbolje iz domaće kuhinje - Božić, Miro (ur.) | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božić, Miro (ur.)
DIMENZIJA
3,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Jela od povrća – Najbolje iz domaće kuhinje.pdf
ISBN
8298388942789

OPIS

Knjiga JELA OD POVRĆA iz Biblioteke ‘Najbolje iz domaće kuhinje’ sastavljena je od probranih i iskušanih recepata koji pokazuju koliko su velike mogućnosti u pripremanju raznovrsnih i ukusnih jela od povrća. Svi recepti su popraćeni slikom, a postupak pripreme je opisan što detaljnije i jednostavnije. Uvjereni smo da će i ova knjiga obogatiti vaš jelovnik i postati dio Vaše kulinarske zbirke.

Pečene okruglice prebacite na tijesto (u sredinu kruga) te ih omotajte tako da izgledaju kao da vire iz tijesta. 7.

Testo pokriti ... Kako bi vaš obrok bio nutritivno bogat, Večernji list je zajedno sa velikanima hrvatske kuhinje kreirao kuharicu sa receptima za pripremu jela na žlicu. Sandra Jadek je vodeća hrvatska slastičarka, Saša Vukić ima kulinarsku "vojsku" od milijun pratitelja na internetu, Danijel Petrić mladi je kuhar i petrinjski volonter, a Josip ... Otvorite li kuharicu zagorske kuhinje, nećete znati što prije isprobati: štrukli, purica s mlincima, jela od povrća i gljiva, jela od slatkovodnih riba, razne pite i savijače samo su neki od specijaliteta koje ovo gastronomski bogato područje nudi Vašem nepcu. Jedno od poznatih egzotičnih jela turske kuhinje je sogan dolma - punjeni luk.

POVEZANE KNJIGE