Crtanje karikature

Crtanje karikature - Chadburn, Steve | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chadburn, Steve
DIMENZIJA
7,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Crtanje karikature.pdf
ISBN
7011881055951

OPIS

Naučite sami crtati zabavne karikature uz ovaj opsežan priručnik.Napisala i ilustrirala trojica profesionalnih karikaturista i crtača humorističnih ilustracija čiji se radovi pojavljuju u novinama i časopisima diljem svijeta. Opširno uvodno poglavlje o materijalima koji su vam potrebni za početak. Procjena različitih predložaka i kako postići opuštenost i veselost živog modela. Osnovni izgled lica za svako obilježje sa zamršenim detaljem i tehnika prikazani su na praktičnim korak-po-korak projektima.

28x22. Od istog autora-10 % CRTANJE KARIKATURE ... Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam NIK TITANIK.

Za vrijeme studija crta brojne karikature, stripove te počinje sa sudjelovanjem na brojnim domaćim i inozemnim festivalima karikature, a u to vrijeme nastaju i prve komercijalne ilustracije. Hotel Riviera Dramalj 07.06.2014. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam KARIKATURA. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu KARIKATURA. Ilustracije, crtanje i karikature Izrada ilustracija, crteža i karikatura prema Vašim idejama, željama i potrebama.

POVEZANE KNJIGE