Nanovo se stvoriti

Nanovo se stvoriti - Boffey, D.Barnes | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boffey, D.Barnes
DIMENZIJA
5,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Nanovo se stvoriti.pdf
ISBN
7232816203435

OPIS

Ako ste sebi i svojim bližnjima dosadili stalnim prepravljanjem i popravljanjem vlastitog života i konačno odlučiti postati osobom kakva želite biti – pročitajte knjigu o nanovostvaranju sebe.Nanovo se stvoriti je knjiga o tome kako postati osobom kakva želite biti. U ovoj knjizi Barnes Boffey izlaže na zavodljivo jednostavan, ali u osnovi temeljno nov način kako razumjeti sebe, kako stubokom izmijeniti život i kako poduzimati male korake koji nas čine sve jačima i vode osobnoj transformaciji. Nanovostvaranje sebe je proces kroz koji možete naučiti kako se osjećati voljenim, snažnim zaigranim i slobodnim čak i u teškim situacijama. To je knjiga o otkrivanju načina da sami uspješno riješite probleme s kojima se susrećete. Iz sadržajaPopravljanje, prepravljanje ili nanovostvaranje Odabrali ste transformaciju Nanovostvaranje Postizanje onoga što vam treba Intuitivno DA! Proces transformacije Mijenjanje odnosa Pomoćne metode nanovostvaranja

No za sam opoziv vremena je premalo. "Šanse su vrlo male. nanovo izvesti prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

Kako stubokom izmijeniti život i kako poduzimati male korake koji nas čine sve jačima i vode osobnoj transformaciji. Kada utvrdimo da smo se spremni nanovo stvoriti, to je najčešće zato što imamo neki jasan znak da su naši životni problemi mnogo dublje ukorijenjeni nego što smo vjerovali. Kaktad treba doći do samog dna da bismo postali svjesni kako život valja promjeniti iz temelja. Ova knjiga će vam pokazati da je duša izvor života, iskra koja pokreće neživu tvar.

POVEZANE KNJIGE