Zoe, djevojčica s vrha nebodera

Zoe, djevojčica s vrha nebodera - Đokić,Ana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đokić,Ana
DIMENZIJA
8,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Zoe, djevojčica s vrha nebodera.pdf
ISBN
5400595773522

OPIS

Kada se Zoe rodila tramvaji su zvonili. Tramvaji?! Naravno. Njezin tata je vozač tramvaja. Uh, zar samo to zna raditi? Neee! Njezin tata pravi najljepše ždralove na svijetu. Zoe živi na najvišem katu najvišeg nebodera u gradu. Čini joj se kao da dodiruje oblake. Ne, nije vanzemaljac. Ima prijateljicu Milicu, crnu kao i sve Afrikanke. Njoj govori svoje snove i zajedno ih prepoznavaju u zbilji. Zoe na vrhu najvećeg nebodera u gradu guta stripove. Doslovno! Dolaze k njoj Tarzani, Fantomi, Supermeni i spašavaju lijepe djevojke. I nju treba izbaviti. Što prije! Iz vlastite kože koja se osula. Baš je super živjeti na sto pedeset i nekom katu. Tada možeš letjeti tramvajem, upoznati afričkog pauka… Tada možeš… Možeš sve! Može ti se čak i ostvariti želja da odeš na Madagaskar i pronađeš mamu.

ANA ĐOKIĆ PONGRAŠIĆ rođena u prošlom stoljeću, na brdovitom Balkanu. S obzirom da voli filozofirati, spojila je ugodno s korisnim i postala filozof s ... 4.A učiteljica Mirjana Bregović 4.B učiteljica Spomenka Vincek ZOE, djevojčica s vrha nebodera Ana Đokić -Pongrašić Nagrada Mato Lovrak, književna je nagrada a dodjeljuje se za najbolji roman za mladež napisan na hrvatskome jeziku u protekloj godini.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! ZOE, DJEVOJČICA S VRHA NEBODERA. 79,00 kn 71,10 kn dostupno.

POVEZANE KNJIGE