Nije lako biti kralj

Nije lako biti kralj - Đokić, Ana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đokić, Ana
DIMENZIJA
6,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Nije lako biti kralj.pdf
ISBN
7330741342639

OPIS

Biti kralj nije nimalo lako.Toliko sastanaka, dogovora, primanja, turnira… obaveza različitih vrsta. I sve bi bilo lakše kada dvorac Alonsa IV. ne bi bio na raskrižju nevidljivih, nebeskih putova. A biti na nebeskom raskrižju znači imati puno, puno nevolja. Srećom da je tu znatiželjni princ Almo koji se znade dosjetiti rješenju tako neobičnih problema. Biti kralj nije nimalo lako jer se može dogoditi da se od silnih obaveza kraljica osjeti zanemarena i nevoljena. To se dogodilo kraljici Anabeli. Biti kralj nije nimalo lako. Kraljevski je posao najteži na svijetu! Toliko težak da ponekad i sam kralj mora reći: DOSTA!

Znate li vi da biti kralj nije nimalo lako? Nije uopće. To je jedan jako težak i naporan posao koji se mora raditi 24 sata na dan svaki dan. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min nije lako, biti tvoj gospodine ...

Movies. Release Calendar DVD & Blu-ray Releases Top Rated Movies Most Popular Movies Browse Movies by Genre Top Box Office Showtimes & Tickets Showtimes & Tickets In Theaters Coming Soon Coming Soon Movie News India Movie Spotlight. Kralj koji je uvijek želio biti u pravu.

POVEZANE KNJIGE