Oživite povijest Azteci

Oživite povijest Azteci - Macdonald, Fiona | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Macdonald, Fiona
DIMENZIJA
9,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Oživite povijest Azteci.pdf
ISBN
3193771494508

OPIS

Odjenite se, jedite, pišite i igrajte se baš kao AzteciZakoračite u Aztečki svijet! Nosite perjanicu aztečkog vladara, pijte aztečku vruću čokoladu, zabavite se igrajući patolli, napravite zvečku sa sjemenjem i ispišite vlastiti preklopni kodeks. Sve knjige iz naklade OŽIVITE POVIJEST udružuju poučan tekst s izvrsnim praktičnim zadacima. Sve knjige iz naklade OŽIVITE POVIJEST udružuju poučan tekst s izvrsnim praktičnim zadacima. Svaka knjiga iz ove biblioteke predstavlja mladim čitateljima jedno izuzetno zanimljivo povijesno razdoblje, upoznajući ih s tadašnjom hranom i pićem, odijevanjem, nastambama, vjerovanjima i svečanostima, obiteljskim životom i uređenjem društva. Napisali su ih priznati stručnjaci iz određenih područja. Savršene su za zadatke koji se rade kod kuće! U okvirima ‘JESTE LI ZNALI?’ navode se izazovne zanimljivosti. Slijedeći korak po korak, zadaci su popraćeni jednostavnim uputama i fotografijama.

Zakoračite u svijet Rimljana i naučite kako su živjeli, kako se odijevali, jeli i pili. Pišite na latinskom, obucite rimske vojničke sandale, šaljite poruke kao Rimljanin, okušajte sreću u igri s kockama Tropa, napravite mozaik, grickajte sladak medeni tost… Azteci : odjenite se, jedite, pišite i igrajte se baš kao Azteci Tekstualna građa, tiskana .

Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Povijest Azije. Ovo nije forum za opću raspravu o temi članka.

POVEZANE KNJIGE