Misterij smrti

Misterij smrti - Blavatsky, H.P. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blavatsky, H.P.
DIMENZIJA
8,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Misterij smrti.pdf
ISBN
4496442293385

OPIS

Okultistica Helena Petrovna Blavatsky (1831-1891, rođena Hahn von Rottenstern), zajedno sa svojim suprugom pukovnikom Henry Steel Olcottom (1832-1907) i s istomišljenikom Williamom Quan Judgeom (1851-1896), osniva Teozofsko društvo, strukturirajući ga po uzoru na masonske lože, koje će odigrati presudnu ulogu u kreiranju i usmjeravanju pojma susljednih Doba ili Era čovječanstva po tisućljećima. Kanalizirajući poruke od Uzašlih majstora u svojoj Tajnoj doktrini ona je pokušala objasniti religije na ezoterijski način lansirajući ideju o postojanju kao nekog supstrata istine koji je odvijeka bio rezerviran samo za inicirane dok su sve religije samo različita lica istine, što je sažela pod geslom: There is no religion higher than truth (Nema religije nad istinom). Retorta Teozofskog društva postala je bezdno iz čijeg su se krila iznjedrila brojna okultno-ezoterijska društava, a poslužila je i kao plodno rasadište paradigmi New age.

S najnovijim informacijama u RTL Danas javio se RTL-ov reporter Boris Mišević. TRAGEDIJA NA PAPUKU Policija potvrdila: Smrznuli se 26-godišnjak i 38-godišnjak iz Požeško-slavonske županije Misterij smrti.

Također su otkrili da je umrla u svojim šezdesetima te je zadržala položaj i izraz lica koji je imala u trenutku smrti, prenosi Independent. Misterij smrti ovo dvoje muškaraca policija još nije otkrila. S najnovijim informacijama u RTL Danas javio se naš reporter Boris Mišević.

POVEZANE KNJIGE