Kalorije,recepti za cijelu obitelj

Kalorije,recepti za cijelu obitelj - Bonamini, Isabella | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bonamini, Isabella
DIMENZIJA
11,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Kalorije,recepti za cijelu obitelj.pdf
ISBN
2032721538533

OPIS

Priručnik i kuharica sadrži upute vezane uz zdravu prehranu i postizanje idealne težine. Detaljno su objašnjene osnove prehrane, koliko i kako se hraniti te kako to sve primijeniti kroz recepte i ostvariti željenu težinu.

Prava sitnica, puna zdjela za nekih tridesetak kuna, a ako ste pravi štedljivac, proći ćete i s manje. Popečci od riže, pšenice, leće i heljde sa salatom. Anno Domini 2012 piše na etiketama koje je Mijo sam oslikao, a koje krase domaću komovicu, rakiju od krušaka viljemovki i orahovicu.

I dok su se Filip i Nevena dali u potragu za debelim svijećama, onima koje malo zadebljaju kad gore pa, kako kaže naš ... Kako bi dodatno naglasili da je upravo kvalitetan jutarnji obrok nužan za dobro funkcioniranje organizma čitav dan, iz Dr. Oetkera predstavljaju novu kampanju pod nazivom Doručkujmo zajedno, a u kojoj ističu svoje Vitalis i Super kaša proizvode kao idealne hranjive doručke za cijelu obitelj.

POVEZANE KNJIGE