Bila jednom jedna krava

Bila jednom jedna krava - Cruz, Camilo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cruz, Camilo
DIMENZIJA
6,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Bila jednom jedna krava.pdf
ISBN
4690325351174

OPIS

Riješite se izgovora i nemojte se zadovoljiti prosjekom. Živite život koji želite i kakav zaslužujete! Kako se riješiti svih izgovora koji sputavaju naš napredak, ostaviti iza sebe promašaje i prosječnost te početi živjeti sadržajnijim i sretnijim životom?Svi priželjkujemo uspješnu karijeru, zadovoljavajuće međuljudske odnose, dobro zdravlje i sretan život. Umjesto toga, često se dogodi da se sakrijemo i pritajimo u svojoj sigurnoj zoni, naviknemo na život u njoj i nakon nekog vremena shvatimo da nas je sve najbolje što nam je život ponudio jednostavno mimoišlo. Prvi korak koji tada možemo napraviti jest osloboditi se svih onih izgovora koji nas priječe da u životu ostvarimo svoj maksimum. Knjiga Bila jednom jedna krava zorno i uvjerljivo objašnjava kako možemo promijeniti svoj život, a krava iz naslova metafora je za svaki naš izgovor, strah, potrebu za opravdanjem i svako pogrešno, u nama usađeno uvjerenje, koje nas priječi da živimo život koji doista želimo i zaslužujemo. Dr. Cruz je moćan, uvjerljiv i britak na jeziku, a pozitivnim stavovima mijenja svijet. Brian Tracy, pisac i govornik Dr. Cruz zasigurno će pomoću poruka iz svojih knjiga snažno utjecati na promjene u načinu razmišljanja u cijelom svijetu… Mark Victor Hansen, suautor knjige Melem za dušu Dr. Camilo Cruz vrstan je pripovjedač i autor dvadesetak bestselera i audio knjiga s milijunskim nakladama. Jedan je od najplodnijih pisaca španjolskog podrijetla u SAD-u. Također je jedan od najtraženijih motivacijskih govornika i poslovnih trenera s područja osobnog i profesionalnog razvoja, javnog nastupanja i upravljanja. Dr. Cruz predavao je kvantnu fiziku, termodinamiku, kemiju i matematiku na nekoliko sveučilišta u SAD-u. Na Sveučilištu Seton Hall magistrirao je i doktorirao kemiju, a završio je i Poslovnu školu na Sveučilištu Harvard.

Učenik je krenuo prema najvećoj kući da zamoli za prenoćište. Pri pogledu na veliku zidanu vilu mudrac se namrštio i zatražio neka mu nađe smještaj u najbjednijoj kolibici.

Učenik je krenuo prema najvećoj kući da zamoli za prenoćište. Pri pogledu na veliku zidanu vilu mudrac se namrštio i zatražio neka mu nađe smještaj u najbjednijoj kolibici.

POVEZANE KNJIGE