Veliki rovokopači

Veliki rovokopači Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki rovokopači.pdf
ISBN
4218865732842

OPIS

Slikovnica Veliki rovokopači svojim jednostavnim i veselim tekstom i ilustracijama, namijenjena je najmlađem uzrastu. Gura, kopa, razbija i brekće ovaj veliki i glomazni rovokopač, ruši čak i zidove a sad vozi tebe! Slikovnica je tvrdog kartonskog uveza a u sebi sadrži pomične dijelove, koji skrivaju umetnutu ilustraciju, koja je ujedno odgovor na postavljeno pitanje. To će zasigurno razveseliti vaše namlađe a u čitanje unijeti novu dimenziju igre!

... Vermeer radni strojevi hrvatska - radni strojevi, horizontalne bušilice sa navođenjem, rovokopač, pneumatski podbušivači, drobilice za drvo, površinski iskopi, ravnanje terena Prodajem rovokopač Lokacija: Beograd - ostalo (Srbija, Beograd) Marka: Fiat Časovi rada: 1001 - 5000 Model: SIMIT SR9 Kategorije: Kombinovane građevinske mašine, Rovokopači-Utovarivači Godina proizvodnje: 1981 Dodatne informacije Tekst oglasa Rovokopač - regitrovan, u perfektnom radnom stanju: ‚‚ FIAT ALLIS'' Italija 1m kubni zapremina kašike, radna zapremina motora: 2499cm kubnih ... Na kompaktne rovokopače moguće je ugraditi, ovisno o potrebama gradilišta, veliki broj raznih alata . ©2012.

Sa snažnim, a ipak efikasnim motorima, naprednim hidrauličnim sustavima, tvornički ugrađenom tehnologijom i prilagođenim priključcima, ovi strojevi će pomoći da završite vaše velike projekte na ... Slikovnica Veliki rovokopači svojim jednostavnim i veselim tekstom i ilustracijama, namijenjena je najmlađem uzrastu. Gura, kopa, razbija i brekće ovaj veliki i glomazni rovokopač, ruši čak i zidove a sad vozi tebe! Slikovnica "Veliki rovokopači" namijenjena je najmlađem uzrastu.

POVEZANE KNJIGE