Kuća s posvetom, kao knjiga

Kuća s posvetom, kao knjiga - Horkić, Dragutin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horkić, Dragutin
DIMENZIJA
11,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuća s posvetom, kao knjiga.pdf
ISBN
8308654440552

OPIS

Pregršt toplih priča o stvarnim ljudima i neizmišljenim događajima. Horkićevo pisanje puno je ljupkosti i blagosti, puno plemenitog odnosa prema ljudima i njihovim životima.“Tako volimo našu kuću, da uvijek, kada otvaramo vrata, upravo osjećamo da se rukujemo s kvakom.” -D. H. Pregršt toplih priča o stvarnim ljudima i neizmišljenim događajima iz pera pjesnika, romanopisca, putopisca, dječjeg pisca, novinara (sjetite se samo 30 godina emitirane radio-emisije “Iz svakog džepa ponešto“), autora dvadesetak knjiga, koji živahno plovi kroz već deveto desetljeće života. Njegovo pisanje puno je ljupkosti i blagosti, puno plemenitog odnosa prema ljudima i njihovim životima.

S bočne strane ta kuća ima po dva prozora koji u prizemlju kao ukras imaju željezne rešetke. Iza zgrade nalazi se dvorište široko nekih dvadeset stopa, na kojemu u skladu i slozi žive prasad, kokoši, ku-nići, a u dnu se uzdiže spremište za drva. Osim na našem sajtu, ovo sjajno izdanje možete kupiti i u knjižari „Čarobna knjiga" u Dečanskoj 5 u Beogradu kao i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Analiza prikupljenih knjiga pomoću obrasca 3. Terenska nastava u Spomeničkoj knjižnici Mažuranić-Brlić-Ružić u villi Ružić na Pećinama 29.11.2012.

POVEZANE KNJIGE