Energoterapija

Energoterapija - Miljević, Slavomir | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miljević, Slavomir
DIMENZIJA
9,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Energoterapija.pdf
ISBN
6971242697494

OPIS

Ono što se doskora smatralo nemogućim, događa se u ovoj knjizi. Događa se susret moderne medicinske misli, aktualne kvantne fizike i nečega što je koliko jučer nosilo po malo posprdan alternativni prefiks. S potpuno izjednačenim ulogama i značajem ova tri područja, slijevajući se u jedna potpuno novi i funkcionalno jedinstveni konglomerat, nude jednako tako novi, a ipak komplementarni efekt. Naizgled nedostižna i većini nerazumljiva fizikalna teorija polja na jednoj, a ljudska osobna svijest i volja na drugoj strani, bivaju ponuđeni kao jedini stvarni i neophodni uvjet za promjenu svega. Vlastite slike realnosti, osobnog zdravlja i uopće nove razine postojećeg življenja, ponajviše. Kroz ponuđeni tekst, jedan za drugim padaju svi velovi nepotrebnih mistifikacija. Njime se jednako brišu neutemeljene aktualne granice između područja neophodne samopomoći i područja u kojima se pomoć očekuje od drugih, ili pruža drugima. l to je, u biti, ono što je jedino važno razumjeti u njegovoj cjelini i iz njega preuzeti u svakodnevnu praksu. Kada je znanje, kao u ovom tekstu, ponuđeno, preostaje samo jedno. Preostaje volja i minimalna doza odlučnosti pojedinca da se ono i primjeni. Na vlastitu dobrobit, ili dobrobit cijele zajednice, svejedno je.

ENERGOTERAPIJA - Slavomir Cune Miljević; Zakon kreacije ili stvaranja; NEŠTO O AUTORU KNJIGE „Energoterapija" Slavomir Cune Miljević se sa svojom prvom knjigom pojavljuje 1996 godine. Energoterapija Autor: Slavomir Cune Miljević Izdavač: Cid-Nova, Zagreb Godina izdanja: 2008. Broj stranica: 284 Uvez: meki uvez Format: 24 cm Mogućnosti preuzimanja: ENERGOTERAPIJA Ono što se doskora smatralo nemogućim, događa se u ovoj knjizi.

Tijelo se promatra kao savršen stroj u kojem živi i boravi suptilna energija zvana duh ili duša. Energoterapija se sastoji dva dijela. Prvi je pristupačno i svakom blisko polaganje ruku na određena mjesta na tijelu,… Energoterapija količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789536566969 Izdavač: Cid nova d.o.o.

POVEZANE KNJIGE